Telefoon

06 83704544

Email

info@blushbeautycare.nl

Openingstijden

Ma-Di-Woe-Vrij

4 TIPS VOOR EEN HUID-DETOX OM MET EEN FRISSE BLIK HET NIEUWE JAAR TE BEGINNEN!

Begin het nieuwe jaar met schone huid voor een frisse oogopslag! Na de vele lekkernijen van de feestdagen kan de huid wel een ontgifting gebruiken. De doffe, vermoeide huid maken we weer stralend door afvalstoffen en onzuiverheden te verwijderen. Hoe je dat doet? We geven je 4 tips!

Tip 1: Detox je huid met een heerlijke groene smoothie met MATCHA TEABLEND+!
Deze smoothie reinigt het lichaam, verwijdert gifstoffen uit organen en verbetert het energieniveau. Zo maak je de smoothie: – Maak de ingrediĆ«nten (100 gr. boerenkool, 1 banaan, 1 avocado) schoon en snij ze eventueel in kleine stukjes. – Pureer de boerenkool, banaan, avocado met 200ml sinaasappelsap, 200 ml water, en 1 tl MATCHA TEABLEND+ in de blender. – Schenk de smoothie in glazen en garneer ze eventueel met wat boerenkool.

Tip 2: Voel je fitter en gezonder door het eten van deze groenten en fruit.
Deze groenten en fruit hebben een ontgiftende werking; zo raak je afvalstoffen kwijt en voel je je fitter en gezonder: Avocado, bieten, broccoli, boerenkool, citroen, gember, grapefruit, kaneel, knoflook, kurkuma, olijfolie, ui, zeewier.
En drink natuurlijk genoeg water!

Tip 3: Plan een bio peeling behandeling in.
Bij de bio peeling wordt de huid op een zachte en natuurlijke wijze gepolijst met een ultiem zacht, glad en glowy resultaat.
De bio peeling werkt sterk ontgiftende & huid vernieuwend, de huid wordt voorzien van allerlei vitamine, mineralen en aminozuren

Tip 4: Maximaal ontgiften met het BAMBOO DETOX MASK.
Het bijzondere BAMBOO DETOX+ masker trekt als een magneet vuil aan en werkt maximaal ontgiftend. Het stimuleert de celvernieuwing en helpt poriƫn te verfijnen. De doffe, vermoeide huid krijgt een intense energieboost en zo een zachte, frisse en gezonde uitstraling.

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *