De producten

IK Skin Perfection: hét merk als het gaat om huidverbeterende cosmetica met 100% pure of groene cosmeceuticals.
Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen.
Ik Skin Perfection zegt ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen.
Daarom zijn onze producten voorzien van het NO-label.

Dit  betekend dat de producten geen geur & kleurstoffen, parabenen, sulfaten, minerale oliën en paraffine bevatten en daarmee geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.
De producten vallen onder de cosmeceuticals, we spreken hiervan wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt.
Door de hoge dosering werkstoffen zorgen cosmeceuticals voor een intensieve huidverbetering.
Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt, zo verbetert de huidstructuur en verminderen huidirritaties.

 

Ik Medical: Een goede en gezonde huid bij intensieve medische behandelingen.
Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid, je bent niet de enige.
Wij vinden dat “huidzorg bij kanker” een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft.
Daarom heeft IK Skin Perfection de medical lijn ontwikkeld bestaande uit speciale producten voor de meest kwetsbare huid zodat ook deze huid in moeilijke tijden de verzorging kan gebruiken die zij nodig heeft.
Kijk voor meer informatie op de pagina; IK Medical.

Heeft u huidproblemen of wensen? samen kunnen wij heel veel bereiken! Door te kijken naar wat uw huid wel en niet nodig heeft, maken we samen een plan en bouwen we het rustig op.
Om het maximale resultaat te behalen en te behouden is het essentieel om uw huid ook thuis met de juiste producten zelf goed te verzorgen.
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke ontspannende behandeling.

Kijk voor de behandelingen & tarieven op de pagina: behandelingen & tarieven