De producten

IK Skin Perfection (IK): hét merk als het gaat om huidverbeterende cosmetica met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid.

Verschillende factoren kunnen het evenwicht van je huid verstoren.
Jouw huid voelt hierdoor droog, geïrriteerd, geprikkeld of gevoelig aan of onzuiverheden, acne, couperose, rimpels of andere huidproblemen ontstaan.
Onze focus ligt op een gezonde huidflora en een gebalanceerd microbioom met pre- en probiotica en producten met de juiste pH-waarde.
We verkrijgen én behouden hiermee zichtbare huidverbetering, een gezonde huid voor iedereen!

Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.
IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes.
Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem.
Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft.
Samen brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen.
Ik Skin Perfection zegt ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen.
Daarom zijn onze producten voorzien van het NO-label.

Dit betekend dat de producten geen geur & kleurstoffen, parabenen, sulfaten, minerale oliën en paraffine bevatten en daarmee geschikt zijn voor de (extreem) gevoelige huid.
De producten vallen onder de cosmeceuticals, we spreken hiervan wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt.
Door de hoge dosering werkstoffen zorgen cosmeceuticals voor een intensieve huidverbetering.

Ik Medical: Een goede en gezonde huid bij intensieve medische behandelingen.
Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Of ben of ken jij iemand met een extreem gevoelige huid, met extreme jeuk, eczeem of psoriasis en wil jij of diegene dat heel graag onder controle hebben en houden?
IK Skin Perfection heeft speciaal hiervoor de medical lijn ontwikkeld bestaande uit speciale producten voor de meest kwetsbare huid zodat ook deze huid in moeilijke tijden de verzorging kan gebruiken die zij nodig heeft.

Heeft u huidproblemen of wensen? samen kunnen wij heel veel bereiken!
Om het maximale resultaat te behalen en te behouden is het essentieel om uw huid ook thuis met de juiste producten zelf goed te verzorgen.
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke ontspannende behandeling.

Kijk voor de behandelingen & tarieven op de pagina: behandelingen & tarieven