Telefoon

06 83704544

Email

info@blushbeautycare.nl

Openingstijden

Ma-Di-Woe-Vrij

Producten


OVER IK SKIN PERFECTION

Een gezonde huid voor iedereen! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.
Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem.
We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label - zonder huidonvriendelijke stoffen.
Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft.
Samen met jou brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.

MICROBIOME BALANCING

Verschillende factoren kunnen het evenwicht van je huid verstoren.
Jouw huid voelt hierdoor droog, geïrriteerd, geprikkeld of gevoelig aan of onzuiverheden, acne of andere huidproblemen ontstaan.
Onze focus ligt op een gezonde huidflora en een gebalanceerd microbioom met pre- en probiotica en producten met de juiste pH-waarde.
We resetten en herstellen de huid en verkrijgen én behouden hiermee zichtbare huidverbetering.

SERUM LAYERING

We maken de huid gezond en tegelijkertijd kunnen we meerdere huidwensen en huidproblemen aanpakken, waardoor het doeltreffende, zichtbare huidresultaat met een persoonlijke, uitgebalanceerde skincare routine bereikt wordt.
Met pre- en probiotica zorgen we voor een gezonde huidflora, door een laagje goede bacteriën op de huid aan te brengen en die te voorzien van de juiste voeding.
Hierdoor kunnen we met serum layering sneller toewerken naar zichtbaar huidresultaat.
Meerdere huidwensen en huidproblemen kunnen worden aangepakt in één skincare serumroutine.

DE JUISTE PH-WAARDE VOOR DE HUID

Een gezonde huid heeft van nature een zuur laagje, deze zuurmantel helpt de huid sterk te houden.
Het zorgt ervoor dat de huidflora in balans is, de slechte bacteriën worden gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte, waardoor de huid minder vatbaar is voor huidproblemen.
Uit onderzoek blijkt niet alleen dat een huid met een hoge pH-waarde droger, doffer en sneller geïrriteerd is, maar ook eerder rimpels krijgt.
IK Skin Perfection streeft met jou naar een gezonde en perfecte pH-waarde van de huid, die rond de 5,5 ligt.
De pH-waarden in onze producten zijn daarop afgestemd, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft.

NO LABEL

Mooi oud worden… Dat is onze wens! Daarom zeggen wij ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen met het NO-label. Wist je dat veel kunstmatige, belastende stoffen in huidverzorgingsproducten er juist voor kunnen zorgen dat onze huid sneller verouderd?

Dit betekend dat de producten geen geur & kleurstoffen, parabenen, sulfaten, minerale oliën en paraffine bevatten en daarmee geschikt zijn voor de (extreem) gevoelige huid.

WERKZAME INGREDIËNTEN - COSMECEUTICALS

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’.
We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan reguliere cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid.
Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.

BEWUSTE KEUZES!

Respect, liefde en bescherming voor je huid én de natuur, dat staat bij ons centraal.
Samen met jou wil IK haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. Daarom maken wij bewuste keuzes, van ingrediënten tot verpakkingen en productieproces.
Elke dag zetten we stappen en worden we een beetje duurzamer!De producten van IK Skin Perfection zijn verkrijgbaar in de salon.